Lasergame huren bij Kidsbox

2022-10-13
Henry Hazevaast

Kinderfeestje thuis

Het is de jaarlijkse uitdaging voor iedere ouder; het kinderfeestje van je zoon of dochter. Tegenwoordig zijn er ontelbaar veel mogelijkheden wat je kan doen maar persoonlijk heb ik het altijd een uitdaging gevonden om iets leuks en origineel te organiseren. Mijn voorkeur ging dan ook altijd uit naar een kinderfeestje thuis. 

Leuke ideeen

Nadat ik het besluit had genomen om kinderfeestje thuis te organiseren ben ik ga nadenken over een leuke invulling van het feestje. Na wat zoeken op internet kwam ik allerlei leuke kinderfeest ideeen tegen. Kwam in mijn zoektocht al snel uit bij www.kidsbox.fun. Kidsbox verhuurd allerlei verschillende boxen met kant-en-klare kinderfeestjes die je thuis kan organiseren. Ze versturen de boxen per pakketpost die bij je thuis worden afgeleverd. 

Lasergame huren

In overleg met mijn zoon kwamen we tot de conclusie dat een lasergamefeestje ons het leukste leek. Het plan was om een leuk speelveld in te richten in de woonkamer en tuin en daar verschillende lasergamepotjes te gaan spelen. 

Laserguns huren met vest

Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om de kidsbox lasergame huren met vest te bestellen. Deze set bevat naast laserguns ook vesten waar de deelnemers op geraakt kunnen worden. De box werd twee dagen voor de start van het kinderfeestje keurig bij ons thuis bezorgd. Materialen waren keurig verpakt en zagen er goed uit. In de box zaten ook reserve batterijen en een retourlabel voor het terugsturen van de box.

Geslaagd kinderfeestje lasergame

Het was meer dan een geslaagd kinderfeestje. De kinderen vonden het lasergame echt fantastisch. Ik denk niet dat het ook zo leuk was geweest als we het lasergame elders hadden gedaan. 

Bedankt Kidsbox voor dit geslaagde kinderfeestje thuis. Voor meer informatie over kidsbox verwijs ik graag naar hun website: www.kidsbox.fun