Wachtwoord vergeten?

Traktatietips voor kinderfeestjes

traktatie spiesje 1

Een heerlijke traktatie voor je kinderfeestje, die makkelijk en snel te maken is. De meeste kinderen zijn dol op de combinatie van cake en fruit. Het is altijd een succes.Hier zijn aardbeien, banaan en druiven gebruikt.


Stoplicht traktatie

Eenvoudig en leuk, deze traktatie. Je neemt mini-ontbijtkoeken of snij een plak ontbijtkoek in stukjes. Maak wat glazuur van poedersuiker en water of gebruik decoratiestiften. Hiermee kan je de smarties vast plakken op de ontbijtkoek en kan je wat decoratie aanbrengen. Steek aan de onderzijde een stokje of een leuk rietje en het stoplicht is klaar. Altijd een succes op school of tijdens een kinderfeestje.

stoplicht traktatie


Herfst traktatie

Altijd een succes, deze traktatie was een idee van Susan Boom. Je neemt chocoladezoenen en een ministroopwafel, deze prik je aan elkaar vast met een stokje. deze traktatie leg je op een bedje van bladeren en je herfsttraktatie is een feit.

herfst Traktatie 


Popcorn is altijd leuk

Je neemt een leuk papieren bekertje en vult dit met zoete popcorn.Je steekt in het midden een potlood met b.v een leuke gum. Doe om het bekertje doorzichtige folie en bind dit alles goed strak dicht met gekleurde folie. Goed strak dicht anders wordt de popcorn oud. Altijd een succes voor op een kinderfeestje.

popcorn traktatie