Wachtwoord vergeten?

Adverteren op Allekinderfeesten.nl

Door ruim 1300 kinderfeestjes op allekinderfeesten.nl en de handige tips wordt deze website vaak bezocht door iedereen die opzoek is naar een leuk kinderfeestje.  De regionale indeling geeft onze bezoekers een helder zicht in al de mogelijkheden die aangeboden worden in Nederland.  Met ruim 15.000 bezoekers per maand zijn er veel ouders die uw feest zeker zullen vinden. Van het groeiend aantal bezoekers is ruim 75%  nieuw. Elke dag dus weer kans op nieuwe opdrachten.

Op www.allekinderfeesten.nl heeft iedereen die kinderfeestjes aanbied de mogelijkheid om zich goed te presenteren.  Er is al een mogelijkheid om in je eigen regio één maal gratis te adverteren.  Wilt u wat meer opvallen dan zijn er diverse mogelijkheden voor zowel de regionale speler als de landelijke aanbieder.

De betaalde vermelding worden ook op onze socialmedia kanalen gepromoot voor een extra groot bereik. Heeft u een speciale actie of een nieuw kinderfeest dan nemen wij dat mee in onze nieuwsberichten.

Elke adverteerder krijgt de mogelijkheid om via ons inlog systeem zelf de vermelding bij te werken. Mocht u hulp nodig hebben met de juiste maat van de afbeelding of het maken van de tekst dan helpen wij u graag. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te promoten bij  iedereen die op zoek is naar een leuk kinderfeestje.

Welke mogelijkheden bieden wij u?

 • De gratis vermelding
 • De Topvermelding
 • Presentatiepagina
 • De top 3 vermelding
 • Populaire kinderfeestjes
 • De landelijke banner

 

Heeft u interesse om te adverteren op allekinderfeesten.nl? Stuur dan een mail naar info@allekinderfeesten.nl

 

De gratis basis vermelding

Met  deze  gratis vermelding wordt u eenmaal op onze website worden gepresteerd, u heeft dan een beperkte tekst en een doorlink naar uw website.  Uw advertentie rouleert  samen met de andere gratis adverteerders in de regio. Hierdoor heeft u geen vaste plaats.

 

 

Adverteren met een Topvermelding

Veel bedrijven kiezen ervoor om gebruik te maken van de Topvermelding. Met deze mogelijkheid wordt u bedrijf nog beter gepresenteerd aan onze bezoekers.  Uw vermelding wordt dan ondersteund met een afbeelding en een presentatie pagina. Op deze pagina kan u meer tekst plaatsen en nog eens twee extra afbeeldingen.

Looptijd is 12 maanden, geen automatische verleningen, geen verborgen kosten.

Topvermelding

 

De presentatiepagina

Via de Topvermelding worden al de bezoekers naar de presentatiepagina geleid.  Op deze pagina krijgt u meer ruimte om het kinderfeestje te beschrijven en te ondersteunen met drie afbeeldingen. Hier staan ook uw adresgegevens en is er een mogelijkheid om door te linken naar uw website en social media kanalen (facebook, twitter, Instagram en Youtube). Dit is inclusief bij een Topvermelding.

Presentatiepagina  

De Top3 vermelding

Wilt u boven aanstaan in uw regio, dan is de Top3 vermelding wat voor u. Uw Topvermelding komt dan vast in de top 3 van uw regio te staan.  Gegarandeerd bij de eerste drie advertenties en valt dus extra op. Uiteraard is het aantal plaatsen beperkt en kan het zijn dat ze uitverkocht zijn in bepaalde regio.

 

Populaire kinderfeestjes

Het is mogelijk om op de homepage vermeld te worden al populair kinderfeestje.  Dit is dan een uitbreiding op de topvermelding.  Looptijden vanaf 3 maanden. Wordt vaak gedaan om in een bepaalde periode wat extra aandacht te krijgen.  Hiervoor zijn de mogelijkheden beperkt.

 

Populair

Banner boven aan de pagina’s

Geeft u uw feestjes in heel Nederland of wilt u maximale aandacht dan is de banner een mooie mogelijkheid.  Hiermee komt u boven aan in elke regio te staan.  Directe link naar uw website.  Mogelijk om een banner per kwartaal te boeken.

Maatvoering: 400 x 250 pixels

banner

 

Heeft u interesse om te adverteren op allekinderfeesten.nl? Stuur dan een mail naar info@allekinderfeesten.nl

Met vriendelijke groet,

Andre Hettema

Allekinderfeesten.nl

 • Gratis Vermelding

  GRATIS!

  Gratis  basisvermelding
  Als u / uw bedrijf kinderfeestjes verzorgt, dan bent u van harte welkom om het inschrijfformulier in te vullen voor een gratis basisvermelding